Mario De Mezzo, PNL Slatina: S.O.S. Slatina, 6.871 de elevi învață în școli fără autorizație I.S.U.


La început de an școlar,  Mario De Mezzo candidatul PNL la Primăria Slatina transmite un mesaj elevilor slătineni, dar trage și un semnal de alarmă fața de gravele probleme ale învățământului din municipiu.
" Le urez succes tuturor copiilor, din Slatina şi din întreaga ţară, care încep astăzi un nou an şcolar. Educaţia este primul pas spre a avea un oraş şi o ţară de nivel european.

Din păcate, în Slatina, din informaţiile mele, peste 6.800 de elevi vor învăţa, ŞI ANUL ACESTA, în clădiri neautorizate ISU. Acest lucru nu este doar o problemă procedurală ci, poate deveni oricând, un pericol real pentru cei mici. 

Atrag atenţia că autorizarea ISU este în sarcina administraţiei publice locale. În 2019, încă avem 15 clădiri care au nevoie de autorizaţie ISU. Aproape jumătate dintre acestea sunt grădiniţe. Este absurd să discutăm în fiecare an despre lipsa autorizaţiilor, iar acest lucru trebuie să se schimbe în curând, chiar anul viitor. 

Invit autorităţile locale la maximă transparenţă în ceea ce priveşte siguranţa copiilor noştri" este mesajul postat pe pagina de facebook a liberalului.

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

preview

 

Evenimente in Craiova

preview

Gaseste-ne pe facebook

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Politica»Mario De Mezzo, PNL Slatina: S.O.S. Slatina, 6.871 de elevi învață în școli fără autorizație I.S.U.

Cauta categorie