Dacian Ciolos participa la Congresul PPE din Malta

Fostul premier Dacian Ciolos participa la Congresul PPE care are loc miercuri si joi in Malta, la invitatia presedintelui Partidului Popular European Joseph Daul, a confirmat acesta pentru HotNews.ro. La congresul PPE vor veni joi si presedintele Klaus Iohannis dar si alti sefi de state si de guverne, precum Angela Merkel si Viktor Orban. De asemenea, vor participa liderii europeni Donald Tusk, Jean-Claude Juncker si Antonio Tajani.

"Da, particip. Nu din partea unui partid ci ca invitat al presedintelui PPE Joseph Daul. Asa cum am participat si in anii trecuti. Deci nu e o situatie exceptionala. Grupul PPE m-a sustinut cand am fost comisar european si de atunci sunt invitat de presedintele PPE" a declarat Ciolos pentru HotNews.ro.

Fostul premier a avut saptamana trecuta mai multe intalniri la Bruxelles, intre care cu prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, vicepreședintele Comisiei Europene, Jyrki Katainen, Günter Oettinger, Michel Barnier, Negociatorul Comisiei Europene pentru Brexit, președintele Parlamentului European, Antonio Tajani, despre care Ciolos a scris pe pagina sa de Facebook.

Congresul PPE din Malta este unul intermediar, intre doua congrese statutare in care se alege conducerea partidului, si are ca tema "securizarea viitorului Europei".

Sunt asteptati circa 2500 de participanti din peste 40 de tari.

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

preview

 

Evenimente in Craiova

preview

Gaseste-ne pe facebook

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Politica»Dacian Ciolos participa la Congresul PPE din Malta

Cauta categorie