Marian Godină o ironizează pe Carmen Dan

Poliţistul Marian Godină, devenit celebru printr-o serie de statusuri amuzante pe Facebook, urmate de conflicte cu superiorii şi lansarea unei cărţi, îi transmite un mesaj ironic ministrului propus al Internelor, Carmen Daniela Dan.

 

"Am primit azi câteva zeci sau chiar sute de mesaje în care eram 'atenționat' în legătură cu noul ministru de interne, aşa că simt să vă spun că am luat la cunoştință. Ce să zic... îi urez succes în activitate şi sper să nu confunde căruțele cu maşinile de poliție, aşa cum a confundat buticurile şi gheretele de ziare cu librăriile", a scris Godină pe Facebook.

 

Mesajul poliţistului are legătură cu o întâmplare din campania electorala. octombrie 2016. Carmen Dan era pe atunci prefect de Teleorman, iar Godină scria pe Facebook despre faptul că judeţul nu are nici măcar o librărie. Prefectul a prezentat pe Facebook mai multe imagini cu standuri de cărţi din magazine şi cu buticuri de ziare despre care susţinea că sunt librării. Marian Godină a taxat-o public pe Carmen Dan, printr-un mesaj devenit viral pe reţeaua facebook. 

Celebra "Librărie de Teleorman ' care a facut-o celebră pe Carmen Dan, viitor ministru de interne.

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

 

Evenimente in Craiova

preview

Gaseste-ne pe facebook

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Politica»Marian Godină o ironizează pe Carmen Dan

Cauta categorie